Menu
Image from the artistbook HOLE NO BOTTOM, Trine Struwe (2023)
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Trine Struwe

18. april 2023 12.00 - 01.30
Vester Vov Vov Absalonsgade 5, 1658 København V

Tirsdag den 18. april inviterer Art Hub Copenhagen til Free Lunch sammen med kunstner Trine Struwe.

Trine Struwe er fra den 13. april aktuel med solo udstillingen “HOLE NO BOTTOM” på det kunstnerdrevne udstillingssted Bladr på Nørrebro i København. Samtalen over frokosten vil tage udgangspunkt i den aktuelle udstilling, men vil også komme mere generelt omkring Trine Struwes praksis.

Struwe har inviteret kurator Rebekka Laugesen og forfatter og oversætter Andreas Eckhardt-Læssøe til at deltage i en samtale om materialitet, sprog og de åbninger og mellemrum der kan opstå i måden vi normalt konstituerer mening på.

~

Det er gratis at deltage i frokosten, men tilmelding er nødvendig på mail til rsvp@arthubcopenhagen.dk. Tilmelding senest søndag den 16. april, der er et begrænset antal pladser.

Samtalen vil være på dansk og der serveres et vegetarisk måltid.

~

Udstillingen “HOLE NO BOTTOM” er åben fra den 13. april (fernisering 17-20) frem til den 29. april 2023 på udstillingsstedet Bladr, Griffenfeldsgade 27, 2200 København N.

~

OM TRINE STRUWE

Trine Struwe har været en del af Art Hub Copenhagens Residency To-Go program. Hun er uddannet med en MFA fra Royal College of Art (London, UK) og en BFA fra The Cooper Union School of Art (New York, US) samt Malmö Art Academy (Malmø, SE). Udstillingen “HOLE NO BOTTOM” er hendes første soloudstilling i København. Hun har desuden udstillet i kontekster såsom Lunds Konsthall (Lund, SE), Sharp Projects (København, DK), Kunsthal Kongegaarden KGX (Korsør, DK), Fold Gallery (London, UK) og Saatchi Gallery (London, UK).

OM ANDREAS ECKHARDT-LÆSSØE

Andreas Eckhardt-Læssøe er forfatter, oversætter og underviser. Han udgav digtsamlingen “Det skal nok gå” i 2018. Han har oversat en række bøger, senest “Ikke at dø" af Anne Boyer. Han underviser på Skrivekreds i Nordvest.

OM REBEKKA LAUGESEN

Rebekka Laugesen er kurator og kunsthistoriker (cand.mag.) fra Københavns Universitet og Goldsmiths, University of London. Hun er kuratorisk teamleder på Roskilde Festival, arbejder freelance og institutionelt og har tidligere været ansat på blandt andet Statens Museum for Kunst og ARKEN Museum for Moderne Kunst.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12