Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Partnerships :

In our nature - Repairing a broken bond with design, science, and art

21. september 2020 15.00 - 17.00
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Gennem århundreder har mennesket stræbt efter det næste, det nye, og det mest effektive i denne verden. Men det har haft sin pris. Det har bragt os ind i den antropocæne tidsalder - en geologisk æra, hvor mennesket regerer, og hvor vores bånd til naturen er brudt. Kan teknologi, design, videnskab og kunst sammen reparere og skabe nye måder for mennesker at eksistere, samarbejde med og lytte til naturen?

Mandag den 21. september giver Paola Antonelli, seniorkurator og direktør for R&D (Research & Development) på MoMa en talk om design, teknologi og kunstens rolle i en tid med pandemi, økologi- og klimakrise.

Paola Antonelli er en ivrig foredragsholder, og hun har kurateret en række udstillinger om dette emne gennem sin karriere. Hun står bag <em>Broken Nature</em>-udstillingen på XXII-triennalen (IT) i 2019 og har for nyligt, i samarbejde med designkritiker Alice Rawsthorn, lanceret Instagram-profilen Design Emergency, som dykker ned i dét at designe til en pandemi gennem online talks og informativ grafik.

Den 21. september kl. 15 giver Antonelli sin talk online, men talken streames live hos Art Hub og efterfølges af en diskussion, hvor du sammen med andre deltagere fra kunst-, design, teknologi- og videnskabsfeltet kan gå mere i dybden med nogle af hovedpointerne fra Antonellis oplæg. Det er også muligt at overvære talken via Zoom.

Moderator af talk er Liza Chong, direktør for The Index Project. Den efterfølgende diskussion hos Art Hub modereres af Ingeniørforeningen IDA og Art Hub.

~

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding:

Arrangementet foregår på engelsk. Der vil blive serveret snacks og en forfriskning til slut.

OM PARTNERSHIPS

Kunstnere indgår ofte samarbejder på tværs af faggrænser og kompetencer. Disse tværdisciplinære udvekslinger ønsker Art Hub med sit Art &amp; Research-program at understøtte og facilitere ved aktivt at opbygge netværk og professionelle partnerskaber med andre institutioner, virksomheder og aktører på tværs af fagdiscipliner og landegrænser.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12