Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Partly :

Leda, Frederik Heidemann & Lotte Anker

28. september 2023 19.00 - 21.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Partly vender tilbage torsdag den 28. september. Kom og vær med til en aften med musik. Med Lotte Anker, Leda og Frederik Heidemann. Saxofon, guitar, computer? Det bliver vidunderligt. Gå ikke glip af det!

Partly er kurateret af Ed Atkins og Steven Zultanski og været i samarbejde med Art Hub Copenhagen.

~

Om Leda
Leda er Sofie Herners soloprojekt (Enhet för fri musik, Neutral). Ledas musik er baseret på primitive guitarloops af forskellig længde, loops, der griber ind og skaber særegne rytmer og subtile harmonier.

Om Frederik Heidemann
Frederik Heidemann er en dansk kunstner, der arbejder med musik, performance og radio. Han arbejder med collager og producerer forskellige objekter, fra radiomixtapes til ringetoner. Han er fast bidragsyder til thelakeradio.com og groupcrit.net og er den ene halvdel af duoen Yrdloop.

Om Lotte Anker
Lotte Anker er en københavnsk saxofonist/improvisator/komponist, der arbejder i feltet mellem improvisation, eksperimentel jazz og nutidig kompositionsmusik.

~

Om Partly
Partly er en eventplatform og et publikationsprojekt, der bringer litteratur, performance og billedkunst sammen, og som faciliterer oversættelse af skandinavisk litteratur til engelsk.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12