Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Morning Session :

Ebbe Stub Wittrup

10. september 2020 08.00 - 09.00
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

I efteråret byder Art Hub på Morning Sessions. Samtaler om kunstnerisk forskning, der rækker undersøgende ind i en række billedkunstneres forskningspraksisser og videnskabelse.

Torsdag den 10. september har Art Hub inviteret billedkunstner Ebbe Stub Wittrup til en samtale, der med udgangspunkt i tematikken 'Re-describing Territories' vil handle om Wittrups kunstneriske praksis, blandt andet om hans seneste soloudstilling "Botanical Drift" på Copenhagen Contemporary.

Samtalen kommer til at kredse om mulige genskrivninger af det territoriale, om afkolonisering, om botaniske ressourcer, om identiteters udfoldelse i tid, om ejerskab, om plantefarver og om et lille træ i Charlottenlund. Det kommer til at handle om kunstnerisk videnproduktion, men også om hvilken rolle kunstnerisk forskning spiller i dialog med andre fagdiscipliners udforskning af selv samme emner.

~

Samtalen foregår på dansk. Vært er Marianne Krogh.

OM EBBE STUB WITTRUP

Ebbe Stub Wittrup (født 1973, bosiddende i København) har primært arbejdet med fotografi i sit kunstnerskab, senere også med film, skulptur og installation. Wittrup er uddannet fra Academy of Fine Arts i Prag i 1999 og har siden udstillet i ind- og udland, herunder med soloudstillinger på bl.a. Kunstverein Braunschweig (DE), Kunsthalle Sâo Paulo (BR), ARoS Aarhus Kunstmuseum (DK), Kirchner Museum (CH) og Overgaden Institut for Samtidskunst (DK).

OM MORNING SESSION

Morning Session er en serie af kuraterede samtaler, der finder sted ved arbejdsdagens tidlige begyndelse over en kop kaffe. Én gang om måneden inviterer Art Hub en toneangivende billedkunstner til at fortælle om sin praksis og åbne op for en bred dialog om kunstnerisk forskning og videndannelse. Hver samtale tager udgangspunkt i én af fem tematikker, som behandles under et større programspor "CONNECTEDNESS - kinship(s) and circularity". Læs mere her.

Arrangementet er generøst sponsoreret af:

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12