Menu
Nanna Abell
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Nanna Abell

25. februar 2020 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Nanna Abell arbejder og bor i København. Hun er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2013 og har desuden studeret psykoterapi ved Vedfelt Instituttet (DK) og Olfactory Science ved Joya Perfume Studio (US).

Abell producerer skulpturer og vægværker ved at kombinere og manipulere materialer og billeder, inspireret af de digitale ændringer, som foretages på fotos af kroppe og genstande i nutidens modemagasiner. Ved at anvende disse ændringer på fysiske objekter i virkelige rum skaber Abell humoristiske referencer til den (fraværende) krop og de kræfter, som forsøger at kontrollere vores opfattelse af os selv og andre.

~

Samtalen foregår på dansk. Menuen er vegetarisk.

OM FREE LUNCH SERIES

Art Hub er dedikeret til at skabe udveksling mellem yngre kunstnere. Hver anden tirsdag inviterer Art Hub derfor kunstscenen og offentligheden til Free Lunch Series; en uformel samtale med en ung, professionel billedkunstner over en frokost. Kunstneren inviteres til at tale om sin praksis, sin aktuelle research eller nye ideer – og til at dvæle ved spørgsmål, der er en del af enhver kunstnerisk praksis.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12