Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Residency To Go :

Open Studio + Art Drive

21. januar 2023 10.30 - 17.00
Sorø Kunstmuseum Storegade 9, 4180 Sorø

Som en del af Art Hub Copenhagens Residency To-Go program får du nu mulighed for at komme lidt tættere på de i alt seks kunstnere, der i øjeblikket er en del af programmet: Regitze Engelsborg Karlsen, Tore Hallas, Alexandra Jönsson, Maria Nørholm Ramouk, Soley Ragnarsdottir og Trine Struwe Hansen.

De seks kunstnere har atelierer i hele landet, så det vil ikke være muligt at besøge dem alle, i stedet har Art Hub Copenhagen i samarbejdet med kunstbutikken SKITSE og Sorø Kunstmuseum arrangeret en særlig udgave af SKITSES ”Art Drive” med følgende program:

LØRDAG DEN 21. JANUAR:

10.30: Afgang med bus fra København (Mødested Art Hub Copenhagen, Halmtorvet 27 – bussen kører kl.10.30, så kom venligst fem minutter før). I bussen vil der være oplæsning ved kunster Maria Nørholm Ramouk.

11.30: Ankomst ved Regitze Engelsborg Karlsens atelier i Sorø. Her vil Regitze Engelsborg Karlsen og Alexandra Jönsson præsentere deres praksis og udvalgte værker i proces. Der vil også være lidt varmt at drikke.

12.30: Bussen fortsætter til Sorø Kunstmuseum.

13.00: Fælles vegetarisk frokost og kaffe på museet.

14.00: Rundtur på museet, hvor Tore Hallas, Maria Nørholm Ramouk, Soley Ragnarsdottir og Trine Struwe Hansen vil præsentere deres respektive praksis og udvalgte værker i proces. Residency-kunstnernes værker vil være placeret udvalgte steder på museet, hvor de vil indgå i et samspil med museets egen samling.

16.00: Bussen kører tilbage mod København.

17.00: forventet ankomst i København (Halmtorvet 27).

~

Det koster 125 kr. at deltage i turen inklusiv adgang til museet samt frokost og kaffe. Tilmelding er nødvendig og skal ske senest den 16. januar. Der er et begrænset antal pladser.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12