Menu

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

Kalender af Begivenheder

M man

Ti tirs

O ons

To tors

F fre

L lør

S søn

29

31

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

14

15

16

17

18

19

20

23

24

25

26

30

01

02

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Indlæser BegivenhederForrige event

Summerworks

Præsentation : SKITSE

06. oktober 2022, 17:00–19:00, Ryesgade 5, tv., 2200 Copenhagen N

Skitser til værket ‘New York Fern and Rockefeller Center’ af Viktoria Wendel Skousen.

Torsdag den 6. oktober inviterer Art Hub Copenhagen i samarbejde med SKITSE til en præsentation af de fire danske kunstnere, der i juli var en del af Art Hub Copenhagens residencyprogram: Summerworks.

Til arrangementet præsenteres skitser af de fire kunstnere: Benjamin Savi, Viktoria Wendel Skousen, Rebecca Krasnik og Stefan Bakmand samt to kunstnere fra The Elizabeth Foundation of the Arts, Rhona Bitner og Kosuke Kawahara, der arbejdede og udstillede sammen med de danske kunstnere under residenciet.

Benjamin Savi, Stefan Bakmand og Viktoria Wendel Skousen vil desuden være til stede ved arrangementet og selv give korte introduktion til deres praksis, ligesom også kurator Mai Dengsøe, der også var en del af Summerworks, vil være til stede.

Til arrangementet præsenteres skitser af Rebecca Krasnik, Viktoria Wendel Skousen, Benjamin Savi, Stefan Bakmand, Rhona Bitner og Kosuke Kawahara.

Alle de præsenterede skitser vil også kunne købes i forbindelse med arrangementet eller efterfølgende i SKITSE.

Det er gratis at deltage i arrangementet, tilmelding ikke nødvendig.

OM SUMMERWORKS

Summerworks er Art Hub Copenhagens residency-program i New York City, som udbydes i partnerskab med The Elizabeth Foundation for the Arts (US) og The Bikuben Foundation New York.

Hvert år i juli får fire yngre billedkunstnere og en kurator, udpeget af en ekstern jury, mulighed for at deltage i residency-programmet, der har fokus på grafisk arbejde og print. Opholdet varer en måned og indeholder blandt andet indlogering i Bikubenfoundation’s Academic Guest House på Upper West Side, Manhattan og atelierplads i The Elizabeth Foundation for the Arts’ printværksted i Midtown, New York City.

Derudover indgår en præsentation af kunstnernes arbejde sammen med udvalgte kunstnere fra The Elizabeth Foundation of the Arts’ studio program. Læs mere om præsentationen 2022 her.

OM SKITSE

SKITSE er et indblik i kunstens verden, som man ikke får andre steder. Skitse sælger kunstneres skitser, eksperimenter og forsøg. Gennem skitserne får man unik adgang til de kunstneriske arbejdsprocesser. Skitserne udvælges i samarbejde med kunstnerne på deres atelierer og indrammes i hånden i butikken.

Art Hub : is an international art institution aimed at supporting the young contemporary art scene

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12