Menu
Photo by: Anja Wille Schori
Tilbage til kalenderoversigten

BAR x :

PRICE : Serenade

25. maj 2024 19.00 - 21.00
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

I folkeeventyr er en serenade en ældgammel form for (natlig) frieri til den, du elsker. I forbindelse med sin soloudstilling i København og Art Matter Festival præsenterer PRICE værket Serenade hos Art Hub Copenhagen lørdag den 25. maj kl. 19-21.

Performancen er en forlængelse af PRICE's ovennævnte udstilling, som dykker ned i begrebet 'serenade' både som en æstetisk signatur og et middel til selvudfoldelse. Den betragter serenade som en affektiv oplevelse, der engagerer beskueren; to mennesker står over for hinanden, og øjnene fængsles.

PRICE udforsker 'serenaden' som en symbolsk gestus, sammenflettet med myte, lyd, teater og popkultur. Det rejser spørgsmål om, hvordan vi opfatter det som et strukturelt element: formning af kønsroller, sprog, rollespil og fiktion. Ligesom de ontologier, som PRICE refererer til, taler med eller befinder sig ved siden af, demonstrerer kunstneren, hvordan værens mangfoldighed er facetter af et indviklet kontinuum. Ved at opleve PRICE's serenade inviteres vi, det tusindøjede publikum, til at overveje grænserne for normative konstruktioner.

PRICE får selskab af bratschist og komponist Pauline Hogstrand (SE), danser, billedkunstner og koreograf Cassie Augusta Jørgensen (DK) og sangerinde Bonnie Banane (FR).

~

Lørdag d. 25. maj 2024
kl. 19.00 - 21.00

Eventet er gratis, men kræver tilmelding via Billetto her.

~

OM PRICE
PRICE (f. 1986, Rio de Janeiro) skaber møder mellem performer og publikum, præget af teatralsk æstetik og lydlandskaber, bruger PRICE sin stemme og krop med referencer fra pop, mode og internetkulturer. PRICEs kunstneriske praksis er optaget af, hvordan autenticitet og affekt bliver præsenteret af performere, og peger i sine performances på, hvordan disse troper kan afsløres og genforhandles.

OM BONNIE BANANE
Siden hendes første single "Muscles" i 2012, til hendes nyudgivne album 'Nini', har Bonnie Banane krydset det franske musiklandskab med en stil, der kun tilhører hende. Hun bevæger sig ud over genrer og jonglerer mellem R&B, chanson og jazz. I hendes praksis er det ordene, der giver næring til hendes melodier, som besværgelser. Inspireret af sine omgivelser, sin egen historie og andres, dyrker hun kunsten at være gådefuld og sexet.

OM PAULINE HOGSTRAND
Stammende fra Piteå, i det nordøstlige Sverige, er Pauline Hogstrand (Damkapellet, Crush String Collective) bratschist og komponist, med base i København siden 2009. Hogstrand komponerer og optræder med legende og klarsyn. Hendes musik er indviklet med subtile nuancer, der opsluger lytteren med transcendentale toner, rig på detaljer og fuld af overraskelser. Hendes soloværker implementerer komponerede strukturer i cykliske og udvidede former for forskellige instrumenteringer, lige fra strygere, blokfløjte, piber, slagtøj og syntese, i elektroakustiske og akustiske formater. Hendes kompositioner udforsker lydens iboende spektrale kvaliteter og deres evne til at transcendere tid og rum, krop og enhed. I 2020 udgav Pauline Hogstrand sit debutalbum "The Enterer", i samarbejde med de københavnske labels No Technique og Forlaget Kornmod. Hendes andet album "Áhkká" blev udgivet i september 2023 på Warm Winters Ltd. og er blevet modtaget kritikerrost.

OM CASSIE AUGUSTA JØRGENSEN
Cassie Augusta Jørgensen (f. 1991, København) arbejder som danser, billedkunstner og koreograf. Hun har perfektioneret sit showgirlskab gennem at arbejde med teater-, kunst- og dansemagere som Ligia Lewis, Leila Hekmat og Rory Pilgrim. Jørgensen har en uddannet baggrund i klassisk og moderne dans og har i mange år boet og studeret på Alvin Ailey School of Dance i New York. Hun arbejder ud fra fantasien fra sit indre øje, dybe, svedige og lange impro-sessioner. Hendes eget arbejde berører kristen moral, porno, mennesker, der inspirerer hende. Hun arbejder med film-, danse- og teaterhistoriens irettesættelse. Hun elsker de gamle magasiner fra 70'erne og 80'erne, hvorfra en dualitet af verdener støder sammen, som transseksuel fetich og evnen til og adgangen til hormonbehandling, før det var transpiger, der blev anerkendt af NHS, over hele verden. Cassie henter koreografisk information fra andre dansere som Valeska Gert, Asta Nielsen, Lindsey Kemp og andre mimelegender, kvinder og selvfølgelig at være en transpige, der er tiltrukket af tragedie i al dens livlighed. Jørgensens ønske og mål er at skabe huller og tvetydige rum i film- og dansehistorien gennem udvidelse af det performative felt, til billeder, installation, kostume, lyd og at meditere over nye fortællinger og fiktion af live-performance og former. Cassie Augusta Jørgensen bor og arbejder i Berlin.


AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12