Menu
A dark blue lit room with a big screen with a chicken on
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Special Edition : Performa 2023 New York : Thuy-Han Nguyen-Chi og Jacob Fabricius

5. november 2023 12.00 - 13.30
Performa 2023 Hub 408-412 Broadway (at Canal Street), NY 10013 New York City

AHC og Performa New York inviterer til en vegetarisk frokost med Kunstnere Thuy-Han Nguyen-Chi and Jacob Fabricius til dette års Performa i New York.

Om Performa:

Performa New York er en af verdens førende biennaler inden for performancekunst, grundlagt af den internationalt anerkendte kunsthistoriker RoseLee Goldberg i 2003. I år har Art Hub Copenhagen indgået et spændende samarbejde med biennalen og har inviteret otte kunstnere fra både Danmark og udland til at indgå i det tre uger lange performanceprogram i november.

Om Free Lunch Series:

For at åbne og udvide samtalen om samtidskunst inviterer Free Lunch Series kunstverdenen og offentligheden til en uformel kunstnersamtale over en gratis vegetarisk frokost. Oprindeligt udviklet af Art Hub Copenhagen (AHC), vil dette afslappede samtaleformat finde sted tre gange under Performa Biennale 2023 og invitere tre kunstnere til at tale – eller snarere initiere en samtale – om deres praksis, aktuelle forskning eller nye ideer – og udforske de emner, der er en del af enhver kunstnerisk praksis i dag. Desuden opfordres kunstnerne til at invitere en diskussionspartner til at udfolde og yderligere reflektere over det valgte emne – og dermed udvide samtalen til også at inkludere gæsterne ved frokostbordet.

Om Thuy-Han Nguyen-Chi:

Thuy-Han Nguyen-Chi er en tysk/vietnamesisk-baseret kunstner, hvis praksis muterer ind og ud af film, skulptur, installation, performance og tværfaglig forskning. Hendes arbejde udforsker det levende billedes epistemologiske, æstetiske og politiske muligheder i skæringspunkterne mellem kunst og videnskab, dokumentar og fiktion og individuelle/kollektive historier.

Læs mere her:

https://performa2023.org/free-lunch-hosted-by-jacob-fabricius/

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12