Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Subterranean Wednesday Evening Video Club: Session I

21. februar 2020 18.00 - 21.00
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Subterranean Wednesday Evening Video Art Club er et initiativ, der er startet af en gruppe tidligere studerende fra akademiet, og som oprindeligt blev huset af Sorte Firkant.

Hos Art Hub inviterer Subterranean Wednesday Evening Video Art Club for nyligt dimitterede kunstnere med ind i en kritikgruppe, der tillader dem at fortsætte arbejdet med kollektive læreprocesser som et sted, hvor de kan dele erfaring, viden og strategier.

Fællesankeret er tidsbaserede praksisser, men kunstnere, der arbejder inden for de bredere rammer for video, fotografi, performance og skrivning, opfordres ligeledes til at deltage.

Målet for kritiksessionerne er at skabe en intim peer-til-peer læringssituation, hvor vi stoler på vores kollektive intelligens og viden; et rum for samtale og tillid, hvor ufærdige processer, tanker og værker kan blive delt, diskuteret og opmuntret.

Subterranean Wednesday Evening Video Art Club er forbeholdt kunstnere, og hver session indebærer to til tre kritikker, afhængigt af gruppens interesse. Derudover har medlemmer af gruppen mulighed for at invitere gæster og afholde workshops, der dækker en række emner, som er tilknyttet den videre udvikling af deres praksisser.

Subterranean Wednesday Evening Video Art Club er initieret af Tore Hallas, Lou Mouw og Fabian Wigren og afholdes hos Art Hub Copenhagen.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12