Menu
A picture from above of a square with a fence around and a person photographing it Credit: Seth Wenig
Tilbage til kalenderoversigten

Flandern :

Ryan Cullen : The Dark Knight Rises

11. januar 2024 18.30 - 22.00
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Vær med til en aften med action, suppe og meditation med fokus på politisk økonomi. Den 11. januar præsenterer Art Hub Copenhagen en fremvisning af Christopher Nolans 2012 mesterværk The Dark Knight Rises, hvor kunstneren Ryan Cullen og en særlig gæst kommenterer og reflekterer over tilblivelsen af politiske emner, erfaringer med klasseantagonisme og Nolans håndværk.

Drikkevarer og en meget særlig suppe vil blive serveret af A. Hatt.

Eventet foregår på engelsk og er gratis at deltage i. Du bedes dog tilmelde dig via Billetto her.

~

OM KUNSTNEREN

Ryan Cullen (1992) er en kunstner, der arbejder i Bruxelles. I sit arbejde undersøger han nye symbolske økonomier, der opstår fra et kulminerende ekstraktivt kapitalisme og dets efterfølgende ødelæggelser. Disse nye økonomier er ikke nødvendigvis finansielle af natur, de er symbolske markeder, som handler med fremtider og derivater af paranoia, død, identitet, kærlighed, anti-socialitet, kropsdele, og et forfaldende hundrede år gammel psykoanalytisk begreb om begær. Ved at trække på forskelligartede historiske, kulturelle og materielle kilder, centrerer Cullens praksis sig om produktionen af billeder og objekter, som viser homologe elementer af større politiske og ideologiske strukturer. Gennem en proces, der ofte krydser maleri og skulptur, skaber kunstneren billeder, som spejler det vestlige samfunds tendenser imod selvudslettelse.

Cullen studerede ved Städelschule i Frankfurt am Main og The Cooper Union i New York. Hans værker er blevet udstillet i både solo- og gruppeudstillinger på: Michiel Simons Galleri, Amsterdam; Musée Boverie, Liège; Situations galleri, New York; The Meeting, New York; CLEARING, Brooklyn; Etablissement d’en Face, Bruxelles; Studio Picknick, Berlin; Nassauischer Kunstverein, Wiesbaden; Portikus, Frankfurt am Main, blandt andre.

OM FLANDERN SAMARBEJDET

AHC har indgået et samarbejde med afdelingen for kultur, ungdom og medier i Flandern, der fra efteråret 2023 inviterer en flamsk kunstner i residency i København. En del af Artistic Production and Development.

Residenciet skaber udveksling mellem den danske og den flamske kunstscene, herunder også udvikling af et netværk og mulighed for yderligere udveksling mellem den flamske kunstner og de kunstnere og kuratorer, der allerede er tilknyttet AHC. Herudover kommer den flamske kunstner også til at deltage i et program i Danmark, der blandt andet inkluderer besøg hos udvalgte danske kunstinstitutioner.

Yderligere information kan findes på hjemmesiden for Flanders – Department of Culture, Youth and Media

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12