Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Exhibition :

Thoravej 29

17. september 2021 - 31. oktober 2021 12.00 - 18.00
Thoravej 29 Thoravej 29, 2400 Copenhagen

THORAVEJ 29, 5 ETAGER, 5 KURATORER

En tidligere industribygning i Københavns nordvestkvarter danner rammen om en stor præsentation af dansk og international samtidskunst. Udstillingsperiode 17. september – 31. oktober 2021, åbningstider: torsdag - søndag kl.13-18. Gratis adgang.

I 2023 flytter Art Hub Copenhagen fra sine nuværende lokaler på Halmtorvet i København og ind i en til den tid nyrenoveret bygning på Thoravej i Københavns nordvestkvarter. Inden renoveringen går i gang, har Art Hub i samarbejde med Bikubenfonden, som ejer bygningen, givet fem kuratorer mulighed for at omdanne hver deres etage til et midlertidigt udstillingsrum, der præsenterer værker af en eller flere samtidskunstnere.

De fem kuratorer er: Feminist Collective With No Name (FCNN), Institut Funder Bakke, Culture Art Society (CAS), Kristian Vistrup Madsen og Mette Woller.

Værker og bidrag af følgende kunstnere indgår blandt andet i udstillingen: Jeannette Ehlers, Santiago Mostyn, Nikhill Vettukattil, Jelsen Lee Innocent, Andromeda 8220 v. Aysha Amin, Tolia Astakhishvili, Bamses Billedbog, Tiddy, Karim Boumjimar, Lydia Östberg Diakité, D.N.A., Rochelle Goldberg, Liv Latricia Habel, Mia Edelgart / Sebastian Hedevang, Noah Umur Kanber, Paul McCarthy, Ruby Mariama Laura Andersen Ndoye, Vera Palme, Michala Paludan, Spaghetti Clurb og Young Boy Dancing Group m.fl.

IDENTITET, KØN, KROP OG UDFORSKNING AF DET ARKITEKTONISKE RUM

Da de fem kuratorer har fået fri hænder til at lave den udstilling, de hver især synes egner sig bedst til lokalerne, er der ikke én enkelt sammenhængende tematik, som binder de fem etager sammen. Dog kan der i valget af både kunstnere og værker ses nogle fælles træk på tværs af de fem etager, som på forskellige måder handler om identitet, køn, krop og udforskning af det arkitektoniske rum.

Udstillingerne på Thoravej 29 vil blive suppleret af et program, hvor kuratorer, kunstnere og værker på forskellige måder bliver præsenteret. Yderligere information om programmet offentliggøres løbende her på hjemmesiden.

~

EXHIBITIONS

Art Hub arbejder med en række målsætninger, hvoraf den mest centrale er at tilbyde kunstnere og kuratorer – som er på vej i deres karrierer – faciliteter og støtte til at udvikle sig kunstnerisk, blandt andet ved at tilbyde en midlertidig udstillingsplatform.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12