Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Workshop :

Arendse Krabbe

11. november 2020 15.00 - 18.00
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Kom og oplev en kunstners metodik og arbejdsproces på tæt hold, når vi inviterer til Værksted med Arendse Krabbe som vært onsdag den 11. november.

Arendse Krabbe er billedkunstner og arbejder med både video, lyd, performance, kollektive læsninger og lyttesituationer. Ved dette Værksted-event tager hun dig med på en sound walk til Amager Fælled, hvor vi sammen i stilhed lytter til stedet og bringer vores lytteoplevelser med tilbage til Art Hub for at dele dem og tale om dem over en kop the. Afslutningsvist vil Arendse Krabbe gennemføre en fælles lytteceremoni.

Arendse Krabbe har de sidste mange år arbejdet med dét at lytte til at andres stemmer og andre fællesskaber. Hun er en del af radiokollektivet The Bridge Radio, som er en radio, hvor mennesker med og uden dansk statsborgerskab producerer radio sammen baseret på deres forbundne oplevelser i asylsystemet.

At lytte er ifølge Arendse Krabbe et redskab til at udvikle en sensibilitet, der kan skabe nye og andre fællesskaber på tværs af både etnicitet, arter, systemer og grænser. Ved arrangementet i Art Hub vil du få mulighed for at stifte et levet kendskab til Krabbes lyttemetoder og arbejde med at danne nye fællesskaber.

~

Arrangementet foregår på dansk, og du skal medbringe egen cykel. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding via Billetto.

På grund af situationen med Covid-19 er antal af pladser begrænsede. Mundbund og håndsprit er tilgængelig.

Der vil blive serveret snacks og drikkevarer i løbet af arrangementet.

OM KUNSTNEREN

Arendse Krabbe bor og arbejder i København. Hun er uddannet i kunsthistorie fra Københavns Universitet og har en master i samtidskunststeori fra Goldsmiths College i 2006 samt en MFA fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2014.

Siden 2006 har Arendse Krabbe samarbejdet med mennesker, der bor i asyllejre såvel som mennesker, der bor udenfor asyllejre for at skabe forbindelser og diskussioner imellem mennesker og for at italesætte og omtænke de gældende strukturer, ikke mindst med hendes position som privilegeret, hvid billedkunstner in mente. Krabbe er en del af det selvorganiserede radiokollektiv The Bridge Radio.

OM VÆRKSTED

I Art Hubs Værksted inviteres en billedkunstner eller en kunstnergruppe til at udvikle og afvikle en offentlig workshop, der giver deltagere mulighed for at stifte et levet og kropsligt bekendtskab med kunstnerens metodik og arbejdsproces. Alt sammen for at udforske og på fænomenologisk vis tydeliggøre, hvor mangfoldigt og forskelligt samtidskunstnere arbejder i dag. En Workshop kan enten finde sted i Art Hubs lokaler, i kunstnerens atelier, i byen, i skoven, ved stranden eller et helt sjette sted. 

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12