Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Why Words Now :

Ana Teixeira Pinto

15. juni 2021 18.00 - 20.00
Det Kgl. Danske Kunstakademi Nyhavn 2, 1051 Copenhagen

Why Words Now er en serie af forelæsninger, som udspringer af ønsket om at introducere det københavnske publikum for nogle af nutidens vigtigste tænkere.

I partnerskab med Billedhuggerskolen på Det Kgl. Danske Kunstakademi inviterer Art Hub internationale kunstnere, kritikere, kuratorer og kunsthistorikere til byen, som alle på forskellig vis vil besvare spørgsmålet om, hvad sprogets rolle er og kan være i billedkunstens rum.

Tirsdag den 15. juni afholder vi ottende event i serien, og hertil har vi inviteret forfatter og kulturteoretiker Ana Teixeira Pinto.

~

Eventet finder sted på Billedhuggerskolen på Det Kgl. Danske Kunstakademi.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig via info@arthubcopenhagen.dk

På grund af Covid-19 tilbydes kun et begrænset antal pladser, og du skal medbringe et godkendt coronapas. Mundbind og håndsprit er tilgængeligt.

Eventet er på engelsk.

OM ANA TEIXEIRA PINTO

Ana Teixeira Pinto er gæsteprofessor i kulturstudier ved AdBK Nürnberg og hos Dutch Art Institute. Hendes tekster er udgivet i publikationer som Third Text, Afterall, e-flux journal, Manifesta Journal og Texte zur Kunst.

Hun er redaktør for en kommende bogserie om "den antipolitiske drejning", som vil blive udgivet af Sternberg Press. Og sammen med Kader Attia og Anselm Franke organiserer hun i øjeblikket konference- og podcastserien The White West: Whose Universal? på HKW, Berlin.

OM WHY WORDS NOW

Why Words Now er kurateret af Simon Dybbroe Møller, billedkunstner og professor ved Det Kgl. Danske Kunstakademi, og Helga Just Christoffersen, kurator og ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet.

Why Words Now er generøst støttet af Statens Kunstfond.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12