Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Agenda After the Academy :

Workshop: Mapping a Practice

18. oktober 2020 10.00 - 15.00
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Hvert halve år inviterer Art Hub nyuddannede billedkunstnere til at organisere en serie af offentlige arrangementer, hvor tillærte teorier udfordres og nye sprog og verdensbilleder udvikles. Vi kalder programmet Agenda After the Academy.

Dette efterår er kunstnerkollektivet Subterranean Video Art Club (S.V.A.C.) udvalgt til at arrangere en række foredrag og workshops for deres kunstnerkolleger. Anden workshop i rækken er “Mapping a Practice”.

Workshoppens mål er at kortlægge deltagernes kunstneriske praksis og hjælpe til med at forstå og være mere bevidst om deres egen positionering i deres praksis. Workshoppen inkluderer blandt andet øvelser, som er relateret til kartografiske aktiviteter. I workshoppen opfattes hver enkelt individuelle kunstneriske praksis som et unikt landskab, der skal kortlægges af deltagerne for at tænke over, hvad potentialet er. Herfra er formålet at forstå kernen i deltagernes praksis ved at finde og analysere specifikke tendenser, mønstre og motiver.

~

Workshoppen foregår på engelsk, men det vil undervejs i workshoppen være muligt at arbejde i eget modersmål. I løbet af workshoppen vil der blive serveret forfriskninger.

På grund af situationen med Covid-19 er kun et begrænset antal pladser til rådighed. Mundbind og håndsprit er tilgængelig.

OM AGENDA AFTER THE ACADEMY

Agenda After the Academy er en platform for nyuddannede billedkunstnere, der ønsker at sætte deres egen dagsorden efter afgang fra akademiet. Via open calls udvælger Art Hub hvert halve år en gruppe unge kunstnere, som inviteres til at organisere en serie af offentlige events, der udfolder de ideer, som præger deres kunstneriske arbejde. Med Agenda After the Academy tilbyder Art Hub et nyt forum for udvikling til yngre billedkunstnere, der befinder sig mellem uddannelses- og udstillingsinstitutioner. Et forum, hvor tillærte tanker og teorier kan udfordres, og hvor et nyt sprog og verdensbillede kan udvikles.

OM UNITED IN UNITY

Dette efterår arrangerer kunstnerkollektivet Subterranean Video Art Club (S.V.A.C.) serien "United in Unity", der består af en række foredrag og workshops. Serien er en fortsættelse af de kollektive kritiksessioner, som S.V.A.C. og Art Hub var vært for i foråret 2020. "United in Unity" kredser om forskellige emner, blandt andet fællesskabsopbygning, forbundethed og slægtskab i den digitale tidsalder. En række kunstnere, forskere og producenter inviteres til at give en bred vifte af indsigter om strategier for måder at etablere, styrke og reproducere kollektiv, procesbaseret læring og forbundethed inden for kunsten.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12