Menu

Podcast : Kristoffer Raasted : New Connections – Queering the Radio Voice

Som en del af Art Hubs Testing Ground program sendte kunstner Kristoffer Raasted henover foråret 2021 5 live radioprogrammer under titlen “New Connections – Queering the Radio Voice”. Programmerne er nu blevet klippet til en podcastserie på 10 afsnit, der alle kan høres her.

 

 

OM KRISTOFFER RAASTED
Kristoffer Raasted er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2018 med en supplerende MFA i kunstteori fra École Nationale Supérieure des Beaux-Arts, Faculdade de Belas-Artes Ulisboa samt praktikophold på Issue Project Room i New York. I september 2020 påbegyndte Raasted en praksisbaseret ph.d. ved Det Kgl. Danske Kunstakademi og Københavns Universitet; et forskningsprojekt, som indskriver sig i det tværdisciplinære felt mellem lyd, performance og installation.

~

OM TESTING GROUND
Testing Ground er en ’testplads’, der giver kunstneriske forskere mulighed for at afprøve idéer og metoder i praksis. Et forum, hvor den kunstneriske proces kan møde og afprøves overfor et publikum eller over for fagfæller. Her kan kunstneren kvalificere relevante temaer og dele sine undersøgelser i et nyt, eksperimenterende rum, der befinder sig mellem den akademiske og kunstneriske praksis, mellem atelier og udstillingsrum.

1 / 4

New Connections – Queering the Radio Voice live fra Art Hub. Foto: Christian Brems.

2 / 4

New Connections – Queering the Radio Voice live fra Art Hub. Foto: Christian Brems.

3 / 4

New Connections – Queering the Radio Voice live fra Art Hub. Foto: Christian Brems.

4 / 4

New Connections – Queering the Radio Voice live fra Art Hub, performance: Marcela Lucatelli. Foto: Christian Brems.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12