Menu

Why Words Now : Beth Collar

Tirsdag den 8. juni afholdt Art Hub og Billedhuggerskolen på Det Kgl. Danske Kunstakademi  det syvende Why Words Now event med kunstner Beth Collar som gæst. Til lejligheden performede Collar en ny version af en løbende sammenkoblet og overlappende serie af performances med titlen ”upset tummy thinking”.

Beth Collar (UK) bor og arbejder i Berlin. Collars soloudstilling Basher Dowsing, en skulpturel installation, kan i øjeblikket ses på von ammon co i Washington DC. Collar producerede for nylig en podcast-episode til Pogo Bar på KW i Berlin og var i 2020 i residency på British School i Rom.

~

OM WHY WORDS NOW

I en undersøgelse af de mange ord, som omgiver kunsten, bringer Art Hub i partnerskab med Billedhuggerskolen på Det Kgl. Danske Kunstakademi internationale kunstnere, kritikere, kuratorer og kunsthistorikere til byen, som alle på forskellig vis vil besvare spørgsmålet om, hvad sprogets rolle er og kan være i billedkunstens rum. Why Words Now er kurateret af Simon Dybbroe Møller, billedkunstner og professor ved Det Kgl. Danske Kunstakademi, og Helga Just Christoffersen, kurator og ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet. Why Words Now er generøst støttet af Statens Kunstfond.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12