Menu

KUNST:form (DK)

Kunstfagligt bureau

KUNST:form forbinder de opvoksende generationer og deres dannelsesrum med samtidskunstscenen for at give plads til nye svar på udfordringer i vores fælles kultur og samtid.

KUNST:form består af Lene Crone Jensen og Hilde Østergaard. Tilsammen arbejder de med kunstfaglig ledelse, udstillings- og festivalproduktion, kuratering, formidling, læring og samskabelse. Med udgangspunkt i toneangivende kunstneres praksisser og børn og unges identifikation af brændpunkter i deres liv kuraterer KUNST:form eksperimenterende samarbejder, der resulterer i udstillinger, events og takeovers i kunsthaller og andre offentlige rum.

Siden 2018 har KUNST:form arbejdet med rådgivningsopgaver for bl.a. Copenhagen Contemporary og ART2030 og desuden med udviklingsprojektet IMAGINARIUM, som er støttet af Bikubenfonden. IMAGINARIUM udfoldedes i 2018 og -19 mellem kunstnere, kunsthaller, skoler og fritidshjem i hovedstadsområdet. Målet var at afsøge modeller for involvering af børn og unge i konkrete værker, udstillinger og formidling i kunsthallernes professionelle programmer.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12