Menu

María Peña Coto (ES)

Kunstner

María Peña Coto, også kendt under kunstnernavnet Mapecoo, har et omfattende CV, der omfatter internationale udstillinger og street art-projekter. Om sine værker siger hun, at deres “raison d’être” er at skabe nysgerrighed og stille spørgsmål, fremme dialog og fremme social forandring. Hun har modtaget adskillige stipendier og anerkendelse for sine kunstneriske præstationer rundt om i verden, især med fokus på sociale udfordringer og repræsentation af personlige historier. Hun arbejder tværfagligt ved hjælp af forskellige medier, fra traditionelle teknikker som maleri og skulptur til street art og performance.

María er bosat mellem Paris og København, men arbejder på projekter verden over, efter at have udstillet og arbejdet steder som New York, Lisabon, Bandung (Indonesien), Beijing, London, Port-au-Prince (Haiti), Madrid, Addis Abeba (Etiopien), og Paris.

Peña har en kandidat i International Cooperation og en BFA, bachelor i kunst, begge fra Complutense University of Madrid, som omfattede udvekslinger ved University of the Arts London og Escola de Comunicações e Artes da Universidade de São Paulo. Hendes værker er en del af internationale samlinger, herunder Museo de Bellas Artes de Asturias og Jorge Padilla Blanco Foundation.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12