Menu

Post Brothers (US)

Kurator

Program

Post Brothers er en kritisk virksomhed, som består af entusiasten, ordbehandleren og kuratoren Matthew Post. Han er ofte engageret i kunstnerbaserede projekter og samarbejder eller optaget af den sekundære information, som omgiver kulturel produktion. Fra 2016 til 2019 var Post Brothers kurator ved Kunstverein München i Tyskland.

Post Brothers har kurateret udstillinger og præsenteret projekter i Polen, Mexico, Canada, Spanien, USA, Portugal, Danmark, Grækenland, Estland, Tyskland, Østrig, Litauen, Italien, Sverige, Finland, Belgien, Letland, Holland og Kina. Hans essays og artikler er publiceret i Annual Magazine, Baltic Notebooks of Anthony Blunt, Cura, Fillip, Kaleidoscope, Mousse, Nero, Art Papers, Pazmaker, Punkt, Spike Art Quarterly og TANK magazine såvel som i en række kunstnerpublikationer og udstillingskataloger.

Ofte deltager Post Brothers også i udstillinger med tekstbaserede og performative bidrag. Derudover forelæser og underviser han rundt om i Europa. Han bor i Kolonia Koplany, en lille landsby i Østpolen, og han arbejder overalt og hvor som helst.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12