Menu

Randi Lindholm Hansen (DK)

Kunstner

Randi Lindholm Hansen (f. 1990) er en København-baseret manuskript- og prosaforfatter, kunstnerisk arrangør og facilitator, der arbejder med lytning som en kunstnerisk metode og dramaturgisk værktøj. Hendes arbejde inkluderer skrivning for film, tv, teater, performance, lyd og kort prosa samt manuskriptkonsultation, historieudvikling og undervisning.

Lytning er kernen i Randis praksis, og hun betragter lytning som en måde at eksistere i verden på, privat og professionelt. En orienteringsmetode. Hun insisterer på lytning som en aktiv og generøs handling, et værktøj til at generere empati i en apatisk verden.

Randi har en dyb kærlighed til fortælling. Hendes arbejde udforsker det hverdagslige fra et feministisk synspunkt og demonstrerer en nysgerrig fascination af det stille, det tilsyneladende ubetydelige og poesien i usandsynlig forbindelse. Randi bruger komedie til at aflaste magtstrukturer og afsløre hykleri og uretfærdighed. Der er en ubestridelig humor i det hverdagslige, i menneskelig dårskab og utilstrækkelighed, og Randi har ingen ønske om at distancere sig fra den dødpanserede natur af selve eksistensen.

Randi har en MA i Manuskriptskrivning fra Goldsmiths i London og en BA i Engelske Studier & Kreativ Skrivning fra Malmö Universitet og i Manuskriptskrivning & Filmstudier fra Bahçeşehir Universitet i Istanbul. Hun er en del af den alternative filmskole 18Frames.

Hun er medstifter af grupperne Bureau for Listening og AWFUL.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12