Menu

Agenda After the Academy

Agenda After the Academy er en platform for nyuddannede billedkunstnere, der ønsker at sætte deres egen dagsorden efter afgang fra akademiet.

Via open calls udvælger Art Hub hvert halve år en gruppe unge kunstnere, som inviteres til at organisere en serie af offentlige events, der udfolder de ideer, som præger deres kunstneriske arbejde.

Med Agenda After the Academy tilbyder Art Hub et nyt forum for udvikling til yngre billedkunstnere, der befinder sig mellem uddannelses- og udstillingsinstitutioner. Et forum, hvor tillærte tanker og teorier kan udfordres, og hvor et nyt sprog og verdensbillede kan udvikles.

I efteråret 2020 var kunstnerkollektivet Subterranean Wednesday Evening Video Art Club udvalgt til at organisere en serie af offentlige foredrag og workshops. Læs mere nedenfor.

På grund af Covid-19 er Agenda After the Academy udskudt til efteråret 2021.

UNITED IN UNITY

I efteråret 2020 arrangerede kunstnerkollektivet Subterranean Wednesday Evening Video Art Club (SWEVAC) serien United in Unity, der består af en række foredrag og workshops. Serien er en fortsættelse af de kollektive kritiksessioner, som SWEVAC var vært for hos Art Hub i foråret 2020.

United in Unity kredser om forskellige emner, blandt andet fællesskabsopbygning, forbundethed og slægtskab i den digitale tidsalder. En række kunstnere, forskere og producenter inviteres til at give en bred vifte af indsigter om strategier for måder at etablere, styrke og reproducere kollektiv, procesbaseret læring og forbundethed inden for kunsten.

Art Hub : is an international art institution aimed at supporting the young contemporary art scene

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12