Menu

Art Hub ansætter kommunikationschef

Den 1. april 2021 tiltræder Camilla Jensen, 43, stillingen som kommunikationschef for Art Hub Copenhagen. Camilla kommer fra en stilling som kommunikationschef på Ny Carlsberg Glyptotek og har tidligere blandt andet været ansat i presse- og kommunikationsafdelingen i DR.

Camilla afløser kommunikationsansvarlig Stine Nørgaard Lykkebo, som dog fortsætter med at løse kunstfaglige kommunikationsopgaver for Art Hub. Camilla bliver dermed en del af det lille, men stærke team, der udgør Art Hubs administration. Som kommunikationschef får hun ansvaret for organisationens samlede kommunikation på tværs af platforme, nationalt såvel som internationalt.

Tine Fischer, konstitueret direktør og forkvinde i Art Hub, udtaler:

”En vigtig del af Art Hubs virke er at sikre den yngre, danske samtidskunstscene synlighed og en stemme i offentligheden. Vi er derfor meget glade for, at vi har fået Camilla med på holdet. Hun har solid kommunikationserfaring og et bredt kendskab til kunst- og kulturbranchen, og det til sammen udgør den helt rigtige profil til at sikre en både faglig og vedkommende formidling og kommunikation i Art Hub.”

Camilla Jensen udtaler:

”Art Hub er til for billedkunstnere, for forskere, for samarbejdspartnere og for alle, der er nysgerrige på samtidskunsten. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet og være med til at løfte samtidskunsten ud til alle dem, der er interesseret i den – og ikke mindst forhåbentlig være med til at vække endnu fleres nysgerrighed”.

FAKTA OM ART HUB

Art Hub Copenhagen er en international kunstinstitution og et samlingspunkt i København, som har til formål at støtte og styrke professionelle billedkunstneres udvikling, forskning, produktion og formidling.

Art Hub tilbyder blandt andet residencies for kunstnere, initierer og organiserer tværdisciplinære fagfællesskaber og iværksætter en række offentlige programmer, som alle har til formål at udbrede og kvalificere kendskabet til kunstnerisk praksis i dag.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12