Menu
some bricks behind a window decorated with small pictures
Tilbage til kalenderoversigten

Exhibition :

Viborg Kunsthal : Banaan Al-Nasser : All that Remains

2. november 2023 - 7. januar 2024 19.00 - 17.00
Viborg Kunsthal Riddergade 8, 8800 Viborg

Udstillingen All that Remains med Banaan Al-Nasser er den tredje udstilling i det nyetablerede samarbejde mellem de tre institutioner Viborg Kunsthal, Viborg Animation Festival og Art Hub Copenhagen. Projektet er sat i værk ud fra et fælles ønske om at skabe synlighed og udvide kendskabet til aktuelle billedkunstnere hos nye målgrupper på tværs af landet.

Om kunstneren
Banaan Al-Nasser (f.1982) er en jordansk/palæstinensisk mixed-media kunstner. Hendes praksis arbejder med spørgsmål om identitet og kultur. Banaan Al- Nasser’s værker har ofte en tydelig social, poetisk og politisk karakter. Hendes levede erfaring har givet hende næringen til at sidestille og undersøge spiritualitet, kreativitet, og menneskelige værdier i Mellemøsten såvel som Vesten. Værkerne tager ofte form af hverdagsobjekter, som er ladet med symbolværdi, der krydser og udfordrer landegrænser, klasseskel og kulturelle narrativer.

Banaan Al-Nasser har en MFA fra det kongelige Danske Kunstakademi (2018) og har vist værker på blandt andet ARoS kunstmuseum (Aarhus), Fatamorgana (København) og Betty Nansen Teatret (København).

Læs mere om Banaan Al-Nasser her.

Fernisering

All that Remains åbner torsdag den 2. november 2023, kl. 19.00-21.00 med velkomst og åbningstale ved Bodil Johanne Monrad, udstillingsleder på Viborg Kunsthal og Fafaya Mogensen, projektleder ved Art Hub Copenhagen.

Udstillingen vises i Trappegalleriet på Viborg Kunsthal 02.11.-30.11.2023 og er en del af et større samarbejde mellem Art Hub Copenhagen, Viborg Animation Festival og Viborg Kunsthal. 

Læs mere om samarbejdet her.

Udstillingen er støttet af
Statens Kunstfond
Art Hub Copenhagen
Viborg Kommune

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12