Menu
Videostill, Sara Sjölin
Tilbage til kalenderoversigten

BAR x :

Sara Sjölin

28. oktober 2021 17.00 - 19.00
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Torsdag den 28. oktober kl.17 er kunstner Sara Sjölin vært for BAR x hos Art Hub, Sjölin bliver i løbet af aftenen akkompagneret af DJ Lord Soft, der laver et DJ sæt - live fra Basel!

Til BAR x vil Sara Sjölin vise videoværket Rose Marie Bricht Zusammen og knytte det sammen med efterfølgende begivenheder, der er relateret til værket. Rose Marie Bricht Zusammen tager udgangspunkt i et bryllup præget af latter og forvirring. Hvorfor griner alle, der var til stede, og af hvad?

Værket er skabt i Basel og aldrig tidligere vist i København.

Baren serverer vand, øl og vin og det er gratis at deltage.

Arrangementet foregår på svensk med engelsk undertekst.

~

OM SARA SJÖLIN

Sara Sjölin (1991) er en svensk/schweizisk multimedie kunstner med base i København. Sjölin havde afgang fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2018. Sjölin arbejder i sin praksis med humor, tragedie, og tegn-læsning, hvor hun tager udgangspunkt i sit eget liv og erfaringer af kærlighed og relationer til mennesker og dyr. Sjölins arbejdsproces er præget af en litterær kortlægning af disse relationer og historier på en meget direkte måde, hvor der dannes en balancegang mellem digt, fiktion og virkelighed.

OM DJ LORD SOFT

Ved at dykke ned i skæringspunkterne mellem forskellige genrer - nogle modsatrettede, andre med forbindelse til hinanden - skaber DJ Lord Soft en balance mellem overraskelse og forventning. Denne balance skaber en udfordrende, men alligevel tilgængelig lyd, arrangeret på en til tider hård, men også blid og legende måde.

OM BAR x

Art Hub inviterer en kunstner eller kunstnergruppe til at præsentere eller fremføre et kunstnerisk værk. Eventserien hedder BAR x, fordi aftenens kunstneriske program akkompagneres af drinks og efterfølgende DJ-set. En social og stemningsfuld ramme for den intime, kunstneriske oplevelse.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12