Menu
Julie Riis Andersen & Rebecca Kranik: Years of Streaming, 2024, AGA Works, København. Foto: Malle Madsen
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Julie Riis Andersen & Rebecca Krasnik

20. februar 2024 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Kom til frokost tirsdag den 20. februar kl. 12.00, og mød kunstnere Julie Riis Andersen og Rebecca Krasnik, som vil fortælle om deres aktuelle duoudstilling YEARS OF STREAMING på AGA WORKS i København.

Udstillingen tager afsæt i væske og lys, som essentielle dele af transformative processer. Værkerne gør brug af både analoge og digitale billeder og processer – med håndstøbt papir, analog fotografi, klorofyl-print og computer-generede billeder sammensmeltes gamle og nye teknologier.

Udstillingen kan ses til og med 2. marts, og du kan læse mere her. Udstillingsteksten er skrevet af kurator Rebekka Elisabeth Anker-Møller.

~

Deltagelse i frokosten er gratis, men kræver tilmelding. Hvis du ønsker at deltage i frokosten, bedes du tilmelde dig via rsvp@arthubcopenhagen.dk

Der er et begrænset antal pladser.

Vær opmærksom på, at samtalen foregår på dansk.

~

OM JULIE RIIS ANDERSEN

Julie Riis Andersen (f. 1988) arbejder med digitale billeder i kombination med papir, tryk og installation – med afsæt i papiret som værende et kunstnerisk medie i sig selv. Ved at sample og kopiere billeder, fra bl.a. online medier og aflagt materiale, såsom kommercielle og masseproducerede illustrationer, dykker hun ned i ambivalensen og usikkerheden, i nutidens forbrugskultur. I forlængelse af sin kunstneriske praksis faciliterer hun rum omkring læring – hvor hun skaber bevidsthed igennem medieringen af kunstneriske processer.

OM REBECCA KRASNIK

Rebecca Krasnik (f. 1987) arbejder i krydsfeltet mellem fotografi og computer-genererede billeder. Hun placerer sine billeder i kunstnerbøger og skulpturelle installationer, og sætter en kropslig oplevelse op imod en digitale repræsentation af tid og rum. Gennem sit arbejde, der kombinerer ny computerteknologi og gamle trykketeknikker, lader hun ekko fra fortiden kaste lys over, hvordan den teknologiske udvikling fortsætter med at ændre den måde, vi skaber og interagerer med billeder i dag.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12