Menu
black and white print close up of a boy skating
Tilbage til kalenderoversigten

Partnerships :

Kunst + Arkitektur : Velfærdskunst og arkitektur : Bustur til Albertslund

16. november 2022 14.00 - 16.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Kom med på bustur til velfærdsstatens Utopia Albertslund Syd med kunstner Jakob Kolding og arkitekt Jens Thomas Arnfred.

Hvad kendetegner historien og hverdagen i en ny by? Hvad er det gode liv i går og i dag? Hvilke billeder har vi af forstaden? Hvad er dens kvaliteter og udfordringer? Hvordan kan man renovere en ikonisk velfærdsarkitektur?

Tag bussen ud af byen og ned ad memory lane til et af det 20. århundredes højborge Albertslund Syd. En banebrydende modernistisk "new town", der blev designet fra scratch i 1960erne, og som siden har huset albertslundere fra vugge til grav. Billedkunstneren Jakob Kolding, som er opvokset i Albertslund, vil fortælle om den indflydelse stedet har haft på hans kunstneriske arbejde - og ham personligt. Arkitekt og tidligere partner i Vandkunsten, Jens Thomas Arnfred, vil fortælle om velfærdsbyen og arkitekturen i Albertslund Syd, som hans far var med til at tegne. Undervejs inviterer en beboer indenfor i et af de karakteristiske gårdhavehuse.

Medvirkende: Jens Thomas Arnfred, arkitekt og Jakob Kolding, billedkunstner.

~

Det koster 50 kr at deltage. Billet købes her.

Bussen afgår fra Halmtorvet 27 kl.14.00 - kom gerne i god tid - og er tilbage igen ca.16.30.

Arrangementet er et samarbejde med Copenhagen Architecture Festival som en del af vores fælles kunst og arkitektur arrangementsrække.

Tak til Statens Kunstfond og Bo-Vest.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12