Menu
A woman falling in a futuristic upside down world
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Special Edition : Performa 2023 New York : Ayoung Kim and Defne Ayas

4. november 2023 12.00 - 13.30
Performa 2023 Hub 408-412 Broadway (at Canal Street), NY 10013 New York City

AHC og Performa New York inviterer til en vegetarisk frokost med Kunstnere Ayoung Kim and Defne Ayas til dette års Performa i New York.

Om Performa:

Performa New York er en af verdens førende biennaler inden for performancekunst, grundlagt af den internationalt anerkendte kunsthistoriker RoseLee Goldberg i 2003. I år har Art Hub Copenhagen indgået et spændende samarbejde med biennalen og har inviteret otte kunstnere fra både Danmark og udland til at indgå i det tre uger lange performanceprogram i november.

Om Free Lunch Series:

For at åbne og udvide samtalen om samtidskunst inviterer Free Lunch Series kunstverdenen og offentligheden til en uformel kunstnersamtale over en gratis vegetarisk frokost. Oprindeligt udviklet af Art Hub Copenhagen (AHC), vil dette afslappede samtaleformat finde sted tre gange under Performa Biennale 2023 og invitere tre kunstnere til at tale – eller snarere initiere en samtale – om deres praksis, aktuelle forskning eller nye ideer – og udforske de emner, der er en del af enhver kunstnerisk praksis i dag. Desuden opfordres kunstnerne til at invitere en diskussionspartner til at udfolde og yderligere reflektere over det valgte emne – og dermed udvide samtalen til også at inkludere gæsterne ved frokostbordet.

Om Ayoung Kim:

Ayoung Kim udforsker levende billeder, film, tekster, spilsimuleringer og fordybende massive installationer og er optaget af fænomenet nationer, globale ressourcer, kønsroller, antikke myter og mysteriet om vores byggede miljø. Med alt fra petroleum-handelspolitik til undersøgelser af territorial imperialisme og de historiske begivenheder, der bragte Korea på den internationale scene, kombinerer kunstneren ofte lyd og billede for at skildre de alternative historier. En overordnet ramme eller kategori i Ayoung Kims arbejde er spekulativ fiktion eller blot en forstyrrelse af virkeligheden – inden for en ramme af, hvad der kunne beskrives som tekno-orientalisme eller asiatisk futurisme.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12