Menu
A woman in a white dress under water
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Special Edition : Performa 2023 New York : Jane Jin Kaisen and Job Piston

3. november 2023 12.00 - 13.30
Performa 2023 Hub 408-412 Broadway (at Canal Street), NY 10013 New York City

AHC og Performa New York inviterer til en vegetarisk frokost med Kunstnere Jane Jin Kaisen og Job Piston til dette års Performa i New York.

Om Performa:

Performa New York er en af verdens førende biennaler inden for performancekunst, grundlagt af den internationalt anerkendte kunsthistoriker RoseLee Goldberg i 2003. I år har Art Hub Copenhagen indgået et spændende samarbejde med biennalen og har inviteret otte kunstnere fra både Danmark og udland til at indgå i det tre uger lange performanceprogram i november.

Om Free Lunch Series:

For at åbne og udvide samtalen om samtidskunst inviterer Free Lunch Series kunstverdenen og offentligheden til en uformel kunstnersamtale over en gratis vegetarisk frokost. Oprindeligt udviklet af Art Hub Copenhagen (AHC), vil dette afslappede samtaleformat finde sted tre gange under Performa Biennale 2023 og invitere tre kunstnere til at tale – eller snarere initiere en samtale – om deres praksis, aktuelle forskning eller nye ideer – og udforske de emner, der er en del af enhver kunstnerisk praksis i dag. Desuden opfordres kunstnerne til at invitere en diskussionspartner til at udfolde og yderligere reflektere over det valgte emne – og dermed udvide samtalen til også at inkludere gæsterne ved frokostbordet.

Om Jane Jin Kaisen:

Jane Jin Kaisens kunstneriske praksis er baseret på omfattende tværfaglig forskning og engagementer i forskellige samfund. Hun er kendt for sine visuelt slående, performative, poetiske og flerstemmige feministiske værker, hvorigennem fortid og nutid bringes i relation. Med engagerende emner som hukommelse, migration, grænser og oversættelse aktiverer hun feltet, hvor subjektiv erfaring og kropslig viden krydser større politiske historier. Hendes værker forhandler og formidler midlerne til repræsentation, modstand og forsoning og danner således alternative slægtshistorier og steder for kollektiv fremkomst.

Læs mere her:

https://performa2023.org/free-lunch-series/

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12