Menu
Stense Andrea Lind-Valdan: Ve, 2024. Huset for Kunst & Design. Foto: David Stjernholm.
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Stense Andrea Lind-Valdan

4. juni 2024 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Samtalen tager udgangspunkt i Lind-Valdans aktuelle solo-udstilling ”Ve” på Huset for Kunst og Design, hvor Stense Andrea Lind-Valdan arbejder med ordet ’Ve’ og dets betydninger. Ve dækker historisk set over en generel smerte og kan desuden bruges besværgende. Underliggende er den smerte, som vi – måske især i den vestlige verden – påfører os selv, andre mennesker, andre arter og klimaet.

Det er således den helt store smertekrop, udstillingen tematiserer, og som i denne samtale forvikles ind i den kunstneriske handling, som forbinder kunstnerkroppe på tværs af enorme tidsrum, fra hulemalereren til samtidsmaleren. Stense Andrea Lind-Valdans udstilling ”Ve” kan opleves på Huset for Kunst og Design til og med d. 14 juli 2024.

~

Deltagelse i frokosten er gratis, men kræver tilmelding. Hvis du ønsker at deltage i frokosten, bedes du tilmelde dig via rsvp@arthubcopenhagen.dk

Vær opmærksom på, at samtalen vil foregå på dansk.

Der er et begrænset antal pladser.

~

OM STENSE ANDREA LIND-VALDAN
Stense Andrea Lind-Valdan, f.1985 er billedkunstner uddannet under Tumi Magnusson fra Det Kgl. Danske Kunstakademi på den daværende Afdeling for maleri i det udvidede felt. Hun arbejder med maleri, performance og fotografi og har flere udstillinger bag sig, senest bl.a. gruppeudstillingen MAMA MIA (2022) på Willumsens Museum, som hun også kuraterede, soloudstillingen Under (2023) hos Galleri Maria Friis samt den aktuelle soloudstilling Ve (2024) på Huset for Kunst og Design.  

Hun arbejder desuden som kunstkritiker på det nordiske kunsttidsskrift Kunstkritikk. Sammen med sin partner Rune Gade driver hun Forlaget Sød tøs som udgiver kunstnerbøger i meget små oplag. Stense Andrea Lind-Valdans værker er indkøbt af Ny Carlsberg fondet, SMK, Statens Kunstfond mfl.  

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12