Menu

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

Kalender af Begivenheder

M man

Ti tirs

O ons

To tors

F fre

L lør

S søn

28

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

17

18

19

20

24

25

26

27

29

31

01

02

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Indlæser BegivenhederForrige event

BAR x

The Playground of the Foundation of the Teacherock

18. maj 2022, 19:00–21:00, Halmtorvet 27, 1700 København V

The Foundation of Teacherock

Onsdag den 18. maj er BARx på banen igen denne gang med The Playground of the Foundation of the Teacherock.

~

Det er gratis at deltage, men vi anbefaler, at du sikre dig en plads ved at hente en gratisbillet her.

Arrangementet vil foregå på engelsk.

~

Du er hermed inviteret til ”The Playground of the Foundation of the Teacherock”. En aften med musik og rollespil, hvor du bliver bedt om at tage del i skabelsen af et række midlertidige verdner, et kasino af betydninger, hvor roulettehjulet er en vinylmotor. Aftenen byder på en række både banale og fabelagtige scenarier: vi får et nyt job, som vi med det samme bliver fyret fra; vi starter et hemmeligt selskab, som vi fortæller alle om, vi skaber et skrøbeligt biom, hvor ødelæggelse stadig er skabelsens moder, vi giver Bermudatrekanten en ny form, vi laver guld sammen, vi går på Neptuns iskapper, vi genforhandler en arbejdskonflikt ud fra vores kollegers børns synspunkt, vi forestiller os et perfekt utopia, der er så kedeligt at vi alle sammen går tidligt i seng – det er trods alt en hverdagsaften.

Aftenen balancerer mellem alle disse ting, hvor lydverdener føder levende animalcules som vi alle tager med os hjem.

OM FOUNDATION OF THE TEACHEROCK

Foundation of the Teacherock er en eksperimenterende kunstner/musiker/DJ-duo, John B Mckenna & Francis Patrick Brady, fra Malmø via Glasgow og Sheffield. Gennem intuition fremmaner de nye verdener og musikalske oplevelser gennem lyd og rollespil. Ved at fodre maskinerne med magiske fortællinger og legesyge regler, giver de liv til pre-eksisterende verdener i verdener.

Foundation of the Teacherock er også en platform/label for projekter, der befinder sig mellem leg, lyd, musik og kunst. Foundation of the Teacherock står bag et radioprogram med titlen: worlds within worlds : RoleplayRadio. Projekterne skabes ofte i sammensætningen af historiefortællingens magiske fiktioner, de legende strukturer fra et spil, den musikalske improvisations rastløse lydlandskaber og det unævneligt skrøbelige i kunsten.

 

OM BAR x
Art Hub inviterer en kunstner eller kunstnergruppe til at præsentere eller fremføre et kunstnerisk værk. Eventserien hedder BAR x, fordi aftenens kunstneriske program akkompagneres af drinks og efterfølgende DJ-set. En social og stemningsfuld ramme for den intime, kunstneriske oplevelse.

Art Hub : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12