Menu
Still fra YOU ARE CLOSER TO GOD WHEN YOU DO NOT INDULGE, 2024
Tilbage til kalenderoversigten

Free Lunch Series :

Tore Hallas

19. marts 2024 12.00 - 13.30
Art Hub Copenhagen Halmtorvet 27, 1700 København V

Kom til Free Lunch tirsdag d. 19. marts i selskab med billedkunstner Tore Hallas. Hallas har inviteret kurator ved KW Institute for Contemporary Art i Berlin Sofie Krogh Christensen og kurator Rebekka Laugesen til at deltage i frokosten som samtalepartnere. Sammen vil de præsentere og udfolde tematikkerne i Hallas nye film YOU ARE CLOSER TO GOD WHEN YOU DO NOT INDULGE. Et billedkunstnerisk filmværk baseret på facts, der blander queer-erotiske billeder med videnskabelig forskning i de økonomiske konsekvenser af tykhed.

Tore Hallas nye filmværk er et både eksplicit og intimt billedstudie i de diskurser, som afgør hvilke kroppe der anses for begærlige og værdige til seksualisering i en seksualiseret økonomi. I et stiliseret tableau, belyst som renaissance-malerier, undersøger kameraet de kroppe, som er stivnet i omfavnelse og begær.

Filmen kan opleves d. 15., 17. og 20. marts under dette års CPH:DOX, og billetter kan købes her.

~

Deltagelse i frokosten er gratis, men kræver tilmelding. Hvis du ønsker at deltage i frokosten, bedes du tilmelde dig via rsvp@arthubcopenhagen.dk

Der er et begrænset antal pladser.

~

OM TORE HALLAS
Tore Hallas er billedkunstner, der bor og arbejder i København, Danmark. Han arbejder inden for temaer som tykhed og queerness, og tykhed som queerness; religiøse ontologier og intention; såvel som fotografisk og kinematografisk refleksion som både tema og metode. Han arbejder primært med video, foto og tekst, samt kuratorisk arbejde og undervisning.

Økonomisk strukturel og interpersonel undertrykkelse, personlige fortællinger og intersektionaliteter mellem vold og positionaliteter er understrømme i hans værker, sammen med det at rejse som både fysisk forskydning og symbolsk søgen og samspillet mellem verden og den andens krop og sind.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12