Menu
Tilbage til kalenderoversigten

Partnerships :

Workshop : AI Billeder og Kunstens Demokratisering

3. maj 2023 11.00 - 03.00
Enigheden Lygten 39, 2400 Copenhagen

Onsdag den 3. maj inviterer AHC (Art Hub Copenhagen) og Center for Aesthetics of AI Images (Aarhus Universitet) på en workshop omhandlende AI Billeder og Kunstens Demokratisering. Denne workshop, bliver faciliteret af Asker Bryld Staunæs (Computer Lars) og Kristoffer Ørum (The Large Eye)

~

Gennem workshoppen vil vi undersøge hvilken indflydelse AI billeder har på kunsten som profession og håndværk. Vi vil fokusere på den nylige udvikling af automatiserede læringsmodeller som genererer billeder der i højere grad opleves at blive integreret som et kreativt værktøj. Ved at introducere andre metoder og teknikker søger workshoppen at starte refleksioner over den professionelle instrumentalisering af AI billeder.

Vi vil dykke ned i den stadigt mere nærværende tilstedeværelse af AI-billeder for at sætte spørgsmålstegn ved hvordan disse syntetiske billeder påvirker vores æstetiske forståelse og kritiske tænkning i kunsten. Workshoppen vil gennem deltager engagement skabe en mere nuanceret forståelse af demokratisering i kunsten ved at reflektere over de begrænsninger og muligheder, som AI udgør for kunstnerisk frihed og kollektiv fantasi.

~

Workshoppen inkluderer en vegetarisk frokost, giv os endelig besked skulle du have nogle allergener. Workshoppen er gratis, men du bedes tilmelde dig via e-mailen her: simonobirek@cc.au.dk

~

Workshoppen bliver afholdt på engelsk.

Du kan finde yderligere information her.

Send os venligst en e-mail (fm@arthubcopenhagen.dk), hvis du har adgangsbehov, som vi kan akkommodere for at gøre det muligt for dig at deltage.

~

Tak til SHAPE Research Centre hos Aarhus Universitet for at støtte workshoppen.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12