Executive director, Art Hub Copenhagen

Om stillingen

Som direktør skal du lede og udvikle Art Hub Copenhagen. Du skal i løbet af de kommende år realisere ambitionerne om at skabe en ny international hub, der nytænker rammerne for kunstnerisk udvikling.

Dine opgaver består i at:

  • –opbygge Art Hub Copenhagens organisation.
  • –skabe et nationalt såvel som internationalt netværk af samarbejdspartnere.
  • –være tovholder på at realisere Art Hub Copenhagens permanente faciliteter.
  • –indgå partnerskaber, der sikrer økonomisk, tværfaglig og international forankring.
  • –sikre at institutionen er på forkant med den nyeste udvikling og kan omsætte det til nytænkende koncepter i internationalt regi.  
  • –udvikle en formidlings- og evalueringspraksis, der kan generere brugbar viden til hubbens fremtidige indsatser.
  • –brande institutionen og være talsperson i relation til bestyrelse, samarbejdspartnere og den brede offentlighed.   

Vi er en lille dynamisk enhed, der er i gang med at omsætte Art Hub Copenhagens vision til virkelighed. Som direktør vil du få stor indflydelse på, hvordan ideerne bliver omsat til realiteter. Du vil få stor frihed og ansvar til at udføre dine arbejdsopgaver i et lille team præget af stærkt engagement. Du vil referere til bestyrelsen for Art Hub Copenhagen og i en opstartsperiode til Bikubenfondens chef for kunstområdet Mette Marcus. 

Din profil

Vi søger en direktør, der kan tage ansvar for og drive en international institution. Samtidig skal du være en god personaleleder, der har lyst til at stå i spidsen for et team af stærke fagligheder og motivere dem i arbejdet med at opbygge deres indsatsområder. Vi forventer at du er strategisk tænkende med en analytisk tilgang. At du er en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt, og at du formår at omsætte ideer og tanker til konkrete koncepter. Du skal kunne bevæge dig ud over vanetænkningen og se alternative perspektiver. Også i forhold til at opbygge netværk og indgå partnerskaber. Vi ønsker en erfaren leder med relevant kunstfaglig baggrund og minimum 10 års erfaring. Dit solide internationale netværk inden for området vil blive vægtet højt.

Ansøgning   

Du bedes sende ansøgning og CV pr. mail til: ansogning@ArtHubCopenhagen.dk Spørgsmål kan rettes til formand for Art Hub Copenhagens bestyrelse Tine Fischer på telefon 3131 1037 eller projektleder Susanne Hviid på telefon 8177 5057. Ansøgningsfrist torsdag den 31. januar 2019.

Stillingen ønskes besat pr. 1. april eller snarest derefter. I forbindelse med ansættelsesforløbet vil der evt. blive gennemført en personprofiltest. 

Om Art Hub Copenhagen  

Art Hub Copenhagen blev stiftet som foreningen i 2018 og er etableret på initiativ af Bikubenfonden. Læs mere om foreningen og initiativet her.