Menu

Wintanworks

Wintanworks er et residency-udvekslingsprogram mellem AHC i Danmark og kollektivet blaxTARLINES KUMASI i Ghana. Programmet er en del af Artistic Production and Development.

Wintanworks er et nyt residency-udvekslingsprogram mellem AHC i Danmark og kunstner/kurator kollektivet blaxTARLINES KUMASI i Ghana. Et residencyprogram, der tilbyder to kunstnere – én fra hvert land – at ”bytte” lokation i én måned og dermed træde ind på en anden kunstscene og i en anden kultur.

AHC arbejder for at give tid, rum og sprog til samtidskunsten, og idéen med Wintanworks er at skabe grobund for og støtte til kunstnerisk udveksling og netværksdannelse mellem nord og syd, mellem Danmark og Ghana.

Programmet består af indkvartering i henholdsvis Accra/Kumasi og København samt et fastlagt program med mulighed for at udføre research, danne nyt netværk og afholde en offentlig talk.

Navnet Wintanworks er en sammentrækning af ”Winter” og ”Harmattan” (ørkenvind) og peger helt enkelt på, at residenciet finder sted i februar-marts, når der blæser kolde vinde i Danmark og kraftige og Sahara-støvede i Vestafrika.

Residenter

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12