Menu

Wintanworks

Wintanworks er et residency-udvekslingsprogram mellem AHC i Danmark og kollektivet blaxTARLINES KUMASI i Ghana. Programmet er en del af Artistic Production and Development.

Wintanworks (Winter + Harmattan) er et nyt residency-udvekslingsprogram mellem AHC i Danmark og kunstner/kurator kollektivet blaxTARLINES KUMASI i Ghana. Som navnet antyder, så er det planlagt til at finde sted i februar, og den overordnede ide for programmet er at skabe grobund for kunstnerisk udveksling mellem de to lande.

Prøvekørslen af residenciet finder sted i februar/marts 2023, hvor en dansk og en ghanesisk kunstner er blevet udvalgt til at deltage i programmet af en jury. Programmet består af et måned langt residency i henholdsvis Kumasi og København, inklusive research, produktion, en offentlig talk, indkvartering og mulighed for at udstille et allerede eksisterende værk. Programmet og udvælgelsen af de deltagende kunstnere vil blive yderligere udviklet på baggrund af evalueringen af denne første prøvekørsel.

Residenter

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12