Menu

Talk: Paola Antonelli

00:00

00:00

Gennem århundreder har mennesket stræbt efter det næste, det nye, og det mest effektive i denne verden. Men det har haft sin pris. Det har bragt os ind i den antropocæne tidsalder – en geologisk æra, hvor mennesket regerer, og hvor vores bånd til naturen er brudt. Kan teknologi, design, videnskab og kunst sammen reparere og skabe nye måder for mennesker at eksistere, samarbejde med og lytte til naturen?

Mandag den 21. september gav Paola Antonelli, seniorkurator og direktør for R&D (Research & Development) på MoMa en talk om design, teknologi og kunstens rolle i en tid med pandemi, økologi- og klimakrise.

Paola Antonelli er en ivrig foredragsholder, og hun har kurateret en række udstillinger om dette emne gennem sin karriere. Hun står bag Broken Nature-udstillingen på XXII-triennalen (IT) i 2019 og har for nyligt, i samarbejde med designkritiker Alice Rawsthorn, lanceret Instagram-profilen Design Emergency, som dykker ned i dét at designe til en pandemi gennem online talks og informativ grafik.

Moderator af talken var Liza Chong, direktør for The Index Project. Arrangementet blev til i et samarbejde mellem Ingeniørforeningen IDA, The Index Project og Art Hub.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12