Menu

Honey Biba Beckerlee (DK)

Kunstner

Program

Honey Biba Beckerlees værker udfolder sig i en række forskellige medier, der alle kredser om eksperimentet. Hun er interesseret i, hvordan billedkunst kan udfordre ideen om en sammenhængende objektiv virkelighed, såsom forestillinger om originalitet, individualisme og antropocentrisme samt begreber fra klassisk fysik som årsag og virkning, lineær tid og objektivitet. Hendes arbejde er forskningsbaseret og trækker på kvantemekanik og feministisk nymaterialisme.

Beckerlee har en MFA fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og Städelschule, Frankfurt am Main (2008) og en MA i Contemporary Art Theory, Goldsmiths College, University of London (2006).

I 2017 modtog hun Novo Nordisk Fonden, Mads Øvlisen Ph.d.-stipendiat i praksisbaseret forskning og er i 2022 ved at afslutte hendes praksisbaserede ph.d. på Århus Universitet og Det Kongelige Kunstakademi, København.

Beckerlee har udstillet på Kunsthal Trondheim, Overgaden og Grimmuseum (Berlin). Hun modtog en udstillingspris fra Kunstfonden for hendes soloudstilling “CU in Circuit”.

Honey Biba Beckerlee. Foto: Rita Blue Biza.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12