Menu

SUPERFLEX (DK)

Kunstnerkollektiv

Program

SUPERFLEX er et voksende kollektiv af mennesker og ikke-mennesker, der arbejder med en udvidet idé om kunst. SUPERFLEX ønsker at tilføje kunstnerens agens til alle væsener. SUPERFLEX praktiserer kunst som en menneskelig aktivitet, der sigter efter at omfavne ikke-humane perspektiver og rykke samfundet mod at forskellige arter tænker og lever hinsides verdens undergang som vi kender den.

SUPERFLEX Studio er oprindeligt grundlagt i 1993 af Jacob Fenger, Rasmus Nielsen og Bjørnstjerne Christiansen og består i dag af medlemmer fra meget alsidige baggrunde. Som et udvidende kollektiv faciliteter og tilskynder SUPERFLEX samarbejdet med andre og tager deltagelse til det ekstreme. Står det til SUPERFLEX, kan den bedste idé stamme fra en fisk.

I løbet af 30 år har SUPERFLEX lavet energisystemer, der udfordrer de eksisterende kræfter, malerier, der portrætterer en hallucinatorisk økonomi, toiletter som magtstrukturer, skulpturer som taglejligheder for fisk, tresædet gynger for at fejre kollektivitet, drikkevarer til at opfriske tanken om selvorganisering, lamper, der tænder diskussionen om ophavsret og kontrakter for at udforske mulighederne for forbud. Kunstværker, der dukker op som open-source øl, hypnosesessioner, planteskoler og gobeliner.

SUPERFLEX. Photo: SUPERFLEX

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12