Menu

Nyhedsbrev #33

Søren Aagaard: CAFE ZERO – a nomadic smoke and fermentation house with no seasons, Performa Biennial 2023, New York. Foto: Whitney Browne

Download PDF

Art Hub Copenhagen (AHC) er netop hjemvendt fra Performa Biennial i New York, hvor vi havde kommissioneret og inviteret otte billedkunstnere til at være en del af biennalen: Søren Aagaard, Jane Jin Kaisen, SUPERFLEX, Ayoung Kim, Thuy-Han Nguyen-Chi, Lina Hashim, Kristoffer Akselbo og Hannah Heilmann.

Den danske performancekunstner Filip Vest, som tidligere har været i residency hos AHC, var også i byen, og vi bad ham om at være vores alle sammens øjne og ører på biennalen. For foruden AHC’s eget program af talks, øl-servering og performance, hvad fandt så ellers sted på de talrige scener, som Performa satte liv til rundt om i byen? Hvad rører sig på den internationale performancekunstscene lige nu? Og hvad gør RoseLee Goldberg, grundlægger af den nu 20 år gamle biennale, sig af tanker om dette års jubilæumsudgave? Det er nogle af de spørgsmål, som Filip Vest undersøger og reflekterer over i teksten nedenfor.

Billederne undervejs i brevet her portrætterer alle sammen de talks og værker, som AHC bragte til biennalen, og du finder mange flere her.

Du kan desuden meget snart læse Filip Vests anmeldelse af Performa23 og hele interviewet med RoseLee Goldberg på netmediet bastard. 

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12