Menu

Art Hub og CAFx flytter sammen

Copenhagen Architecture Festival flytter ind på Halmtorvet 27.

De seneste 3 år har Art Hub beboet lokalerne på Halmtorvet 27 og det fortsætter vi med, men fra 2022 deler vi lokalerne med CAFx (Copenhagen Architecture Festival) og indgår samtidig i et samarbejde med fokus på krydsfeltet mellem arkitektur og kunst. Med flere fælles snitflader mellem de to foreninger er tanken at samarbejde om flere arrangementer henover året. En samtalerække, støttet af Statens Kunstfond, om kunst og arkitektur er allerede på vej.

Jacob Fabricius, direktør for Art Hub Copenhagen siger:
“Art Hub Copenhagen skal flytte til et nyt fællesskab på Thoravej 29 i Nordvest i løbet af de kommende år, men indtil da skal vi eksperimentere og undersøge nye formater og samarbejder, derfor er det super interessant for os at arbejde sammen med CAFx på tværs af kunsten og arkitekturen.”

Josephine Michau, direktør for Copenhagen Architecture Festival siger:
“Det har længe været et ønske for festivalen at kunne sprede sine aktiviteter over en længere periode end de faste 11 dage, både for at være mere robuste overfor pludselige skift i verdens tilstand, sådan som vi bl.a. oplevede under pandemien og endnu vigtigere for at kunne gribe og adressere aktuelle diskussioner hele året, mens de sker. Der er adskillige både store og små institutioner for teater, musik og samtidskunst i København, men nærmest ingen for arkitektur. Med en central placering som Halmtorvet 27, med vinduer fra gulv til loft, er der mulighed for at aktivere stedet for mange mennesker og døgnet rundt.”

Læs hele CAFx udmelding om flytningen her.

Art Hub fortsætter sine aktiviteter i lokalerne, så man vil fortsat kunne opleve udstillinger, BARx, Free Lunch, talks og meget hos Art Hub, men samtidig vil CAFx også være til stede i rummene med arrangementer og udstillinger – og ikke mindst vil der gennem de kommende måneder iværksættes en række fælles aktiviteter de to foreninger imellem.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12