Menu

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

Kalender af Begivenheder

M man

Ti tirs

O ons

To tors

F fre

L lør

S søn

30

31

01

02

03

04

05

06

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

23

24

25

26

28

02

03

04

05

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Indlæser BegivenhederForrige event

Partnerships

In our nature – Repairing a broken bond with design, science, and art

21. september 2020, 17:00–19:00, Halmtorvet 27, 1700 Copenhagen V

1 / 2

Foto: Tomoe Steineck

2 / 2

Foto: Vlad Tchompalov

Gennem århundreder har mennesket stræbt efter det næste, det nye, og det mest effektive i denne verden. Men det har haft sin pris. Det har bragt os ind i den antropocæne tidsalder – en geologisk æra, hvor mennesket regerer, og hvor vores bånd til naturen er brudt. Kan teknologi, design, videnskab og kunst sammen reparere og skabe nye måder for mennesker at eksistere, samarbejde med og lytte til naturen?

Mandag den 21. september giver Paola Antonelli, seniorkurator og direktør for R&D (Research & Development) på MoMa en talk om design, teknologi og kunstens rolle i en tid med pandemi, økologi- og klimakrise.

Paola Antonelli er en ivrig foredragsholder, og hun har kurateret en række udstillinger om dette emne gennem sin karriere. Hun står bag Broken Nature-udstillingen på XXII-triennalen (IT) i 2019 og har for nyligt, i samarbejde med designkritiker Alice Rawsthorn, lanceret Instagram-profilen Design Emergency, som dykker ned i dét at designe til en pandemi gennem online talks og informativ grafik.

Den 21. september kl. 15 giver Antonelli sin talk online, men talken streames live hos Art Hub og efterfølges af en diskussion, hvor du sammen med andre deltagere fra kunst-, design, teknologi- og videnskabsfeltet kan gå mere i dybden med nogle af hovedpointerne fra Antonellis oplæg. Det er også muligt at overvære talken via Zoom.

Moderator af talk er Liza Chong, direktør for The Index Project. Den efterfølgende diskussion hos Art Hub modereres af Ingeniørforeningen IDA og Art Hub.

~

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding:

Ønsker du at deltage i det fysiske event, skal du tilmelde dig via mail til info@arthubcopenhagen.dk

Ønsker du at deltage online, tilmeld dig venligst her.

Arrangementet foregår på engelsk. Der vil blive serveret snacks og en forfriskning til slut.

OM PARTNERSHIPS

Kunstnere indgår ofte samarbejder på tværs af faggrænser og kompetencer. Disse tværdisciplinære udvekslinger ønsker Art Hub med sit Art & Research-program at understøtte og facilitere ved aktivt at opbygge netværk og professionelle partnerskaber med andre institutioner, virksomheder og aktører på tværs af fagdiscipliner og landegrænser.

I PARTNERSKAB MED:

Art Hub : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12