Menu

Art Hub sætter spot på film

Med det nye initiativ Art hub Film Club, inviterer Art Hub indenfor i biografmørket til et helt nyt filmprogram præsenteret og kurateret af kunstner Adam Khalil.

En del af Art Hubs virke er at udbrede kendskabet til forskellige former for billedkunstneriskpraksis. Det gør vi blandt andet ved at skabe nye, eksperimenterende rammer, der kan være med til at nuancere de mange facetter af samtidskunsten. Med Art Hub Film Club stiller vi skarpt på film, video og billedet i bevægelse og den væsentlige rolle disse medier spiller i samtidskunsten.

Art Hub Film Club er udviklet i samarbejde med Adam Khalil, der i efteråret 2021 var en del af Art Hubs residency-program. Filmklubben afvikles i Husets Biograf, der med en enestående historik med eksperimenterende filmvisning danner den perfekte ramme for samtaler og videndeling om filmværker.

Art Hub Film Club løber af stablen fire gange hen over foråret 2022. Alle fire aftener er kurateret af Adam Khalil, der præsenterer både egne og andres filmværker med fokus på emner som identitet, ophav, det okkulte, historieskrivning m.m.

For mere information om filmklubben.

~

Art Hub Film Club featuring Adam Khalil er støttet af Kunsthal Charlottenborg og CPH:DOX.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12