Menu
Back to the calendar overview

Testing Ground :

VÆRKSTED FOR ÆSTETIKs samtaler om praksis #2

27 September 2022 06.30 PM - 08.30 PM
Vester Vov Vov Absalonsgade 5, 1658 København V

Hvad er skrift? Hvad er ‘viden’? Hvad ligger der i, og hvad kan der lægges i, begrebet kunstnerisk forskning? Det vil VÆRKSTED FOR ÆSTETIKs samtaler om praksis – som Jonas Georg Christensen præsenterer – bidrage til at undersøge.

Denne anden runde i værkstedet er den 27. september. Her præsenteres en redigeret samtale mellem kurator Johanne Løgstrup og kunstner Jonas Georg Christensen om Løgstrups afhandling “Kuratoriske forhandlinger om kunstmuseets rolle under kontemporaneitetens vilkår – udfoldet i en udstilling om billedkunstner Sonja Ferlov Mancoba”.

Der er tale om udvekslinger mellem udøvende kunstnere, teoretikere og forskere. Udgangspunktet for samtalerne er personlige, såvel som generelle spørgsmål om begrebet praksis. Dvs. nogle af de spørgsmål som Jonas Georg Christensen stiller sig selv om hvad kunstnerisk forskning mon kan være, og endvidere, hvordan det er muligt at redegøre for sine erfaringer med en skabende såvel som teoretisk praksis.

Vi vil via samtalen som format behandle spørgsmålene sammen med en række kollegaer der også arbejder udforskende. Igennem samtalerne forsøger vi, hver især, at sætte ord på måderne som vi går i værkstedet på. Arbejdet foretages således ved – afprøvende – at stille og formulere spørgsmål dialogisk. Spørgsmål om viden.

Fra august 2022 – den sidste tirsdag i måneden, kl. 18.30-20.30 – præsenteres samtalerne som lyd- og tekstmontager i biografrum. Efter hver visning følger vi op på samtalerne, nu med publikum som tredje part. Seancen med Johanne Løgstrup er den anden i rækken. Den finder sted tirsdag d. 27. sept., 2022.

Alle seancer foregår i Vester Vov Vov, Absalonsgade 5, 1658 København V.

Værkstedet er udarbejdet i samarbejde med Art Hub Copenhagen som en del af Testing Ground programmet.

~

Det er gratis at deltage i seancen, men vi anbefaler, at du sikrer dig en plads ved at hente en gratis billet her.

Arrangementet foregår på dansk.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12