Menu

Alexandra Hunts (UA/NL)

Kunstner

Program

Alexandra Hunts er en ukrainsk kunstner, som bor og arbejder i Amsterdam. Hun er uddannet fra the Royal Academy of Art i Haag i 2012 og tog afgang fra Konsthögskolan i Malmö i 2018. Hunts arbejder primært med fotografi, installation og skulptur og eksperimenterer filosofisk med fysiske materialer. Hendes værkers formater afhænger af den konceptuelle ramme og har altid rod i dybe undersøgelser og forskning, som går på tværs af discipliner som kunst, forskning, historie og kritisk teori.

Som en del af Art Hubs Studio Program 2019 med temaet Life in the Future of Science and Technology undersøgte Hunts, i et samarbejde med professor Charles M. Marcus fra Niels Bohr Instituttet, kvantemekanik og fænomenet partikel-bølge-dualitet. Hunts projekt omhandler blandt andet grænser og tomrum i vores digitalt mættede informationssamfund og undersøger temaerne: tilslutning og frakobling, kaos versus simplicitet, identitet versus multi-identitet.

Alexandra har tidligere været et FOAM Talent og nomineret til priser som Rudin Prize, ING Talent Award og Somfy Photography Award.

Alexandra Hunts: Can You Hear the Shape of the Drum, 2019.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12