Menu

Residency To-Go

Med Residency To-Go ønsker vi at understøtte yngre billedkunstnere i deres praksis og udvikling i forhold til den danske såvel som internationale kunstscene. Programmet er en del af Artistic Production & Development.

Residency i kunstnerens eget atelier

Residency To-Go er ikke et traditionelt residency, men et program der foregår i kunstnerens eget atelier. Det betyder, at programmet kun er for billedkunstnere, der allerede har eget atelier, men ønsker sparring og hjælp til at løfte og udvikle deres praksis som kunstner.

En væsentlig del af Residency To-Go består af netværksdannelse, sparringsforløb med kuratorer og mentorer, baseret i Denmark og Skåne, samt sparring med AHCs direktørteam og et rådgivningsforløb med en kunstkonsulent.

Residency To-Go har tidligere under titlen Atelierprogram TO GO været udbudt og administreret af Bikubenfonden, men er nu overtaget af Art Hub Copenhagen.

Ansøgningsfrist for Residency To Go 2023-2024 var 15. maj 2023. Fremtidige open calls bliver offentliggjort her på siden og på vores andre offentlige platforme.

Nuværende og tidligere residenter:

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12