Menu

Tidligere programmer

Art Hub Copenhagens arbejde er inddelt i en række forskellige programspor og eventserier. Herunder kan du danne dig et overblik over de serier og  aktiviteter, der tidligere har været i Art Hub Copenhagen, men i øjeblikket ikke er aktive. De aktive programmer kan du se her.

Kuratorisk Forum

Kuratorisk Forum er en faglig organisation, som arbejder for at styrke den kuratoriske diskurs og kuratorers vilkår.

Agenda After the Academy

Agenda After the Academy udgjorde en platform for nyuddannede billedkunstnere.

Connectedness – kinship(s) and circularity

Fra efteråret 2020 udfolder Art Hub programsporet Connectedness – kinship(s) and circularity, der gennem morgensamtaler, værksteder og internationale panelsamtaler sætter kunstnerisk forskning på dagsordenen.

Life with Water

Life with Water er Art Hubs researchprogram, som er dedikeret til at diskutere, spekulere og indlede nye tanker og ideer om vand.

VR in Contemporary Art

VR in Contemporary Art er et tværfagligt og tværsektorielt program, som undersøger og diskuterer fremkomsten af VR- og AI-teknologier i kunsten.

S+T+ARTS Recidency – Repairing the Present

S+T+ARTS Recidency – Repairing the Present var et initiativ under Europa-kommissionen, der havde til formål at fremme kreativ tænkning ved at skabe samarbejder og dialoger mellem videnskab, teknologi og kunst. Samarbejdet var en del af Art & Research.

Off Piste

Off Piste er Art Hub’s program for afprøvning og udvikling af nye, tværgående samarbejder.

Why Words Now

Why Words Now er en serie af forelæsninger, som introducerer det københavnske publikum for nogle af nutidens vigtigste tænkere.

AHC : gives time, space and voices to artistic experimentation

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12