Menu

Tidligere programmer

Art Hubs arbejde fordeler sig i tre fokusområder, som rummer en række forskellige programspor og eventserier.  Herunder kan du danne dig et overblik over de serier og  aktiviteter, der tidligere har været i Art Hub, men i øjeblikket ikke er aktive. De aktive programmer kan du se her.

Artistic Production & Development

Kuratorisk Forum

Kuratorisk Forum er en faglig organisation, som arbejder for at styrke den kuratoriske diskurs og kuratorers vilkår.

Agenda After the Academy

Agenda After the Academy udgjorde en platform for nyuddannede billedkunstnere.

Summerworks

Summerworks er Art Hubs residencyprogram i New York City, som udbydes i partnerskab med The Elizabeth Foundation for the Arts (US) og The Bikuben Foundation New York.

Art & Research

Connectedness – kinship(s) and circularity

Fra efteråret 2020 udfolder Art Hub programsporet Connectedness – kinship(s) and circularity, der gennem morgensamtaler, værksteder og internationale panelsamtaler sætter kunstnerisk forskning på dagsordenen.

Life with Water

Life with Water er Art Hubs researchprogram, som er dedikeret til at diskutere, spekulere og indlede nye tanker og ideer om vand.

VR in Contemporary Art

VR in Contemporary Art er et tværfagligt og tværsektorielt program, som undersøger og diskuterer fremkomsten af VR- og AI-teknologier i kunsten.

Public Program

Partly

Partly er en eventplatform og et publikationsprojekt, der bringer litteratur, performance og billedkunst sammen, og som faciliterer oversættelse af skandinavisk litteratur til engelsk.

Off Piste

Off Piste er Art Hub’s program for afprøvning og udvikling af nye, tværgående samarbejder.

Art Hub : is an international art institution aimed at supporting the young contemporary art scene

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12